søndag 13. januar 2013

Litt her og litt der....

Sist helg følte vi at vi kom i gang med byggingen igjen, og hadde planer om hva vi skulle gjøre den kommende uka. Dette har vært en uke hvor ingen av oss har vært i form, så sofaen har vært vår beste venn hver kveld. I helga har endelig energien kommet tilbake og vi har fått gjort litt. 

Vi har ikke jobbet med en spesiell ting i helga, men har derimot hatt mange løse tråder. Vi har satt inn kjellervinduer og kjellerdør, satt på beslag og panelt noe rundt halvmånevinduet, lagt noe panel i taket under svalgangen, startet å isolere litt og ryddet.

Her er noen bilder fra helga:
 Kjellervinduene kommer ikke til å synes så mye som de gjør her, for det skal jo fylles halvveis opp på dem, men det blir glugger foran slik at lyset kommer inn og vi kan komme ut....


 Halvveis med panel i taket!

 Kjellerdør


Den ene veggen på kontoret/soverommet nede er nesten isolert ferdig! 

Det var faktisk gøy å isolere i dag, og jeg gleder meg til å isolere videre, til tross for at jeg vet jeg kommer til å bli grusomt lei etterhvert. Det er rart hvordan det føltes som om vi plutselig hadde kommet så mye lenger med en gang de første isolasjonsplatene var i! 
 
Håper vi får gjort noe på kveldstid denne uka, for neste helg skal vi bort, da venter London! :)
 
-C

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar