mandag 6. mai 2013

Ferietur-forkjølelse- forberedelser

Først var det ferietur i flere dager, så har det vært en uke med kraftig forkjølelse for begge to. Nå har vi startet forberedelsene ute. Vi gjør oss klare for vår og sommer og gleder oss til graveren skal ta fatt. Han kommer mot helga og skal begynne planeringen av hagen. I dag har han kommet med et lass store rullesteiner som skal brukes som kant på nivåforskjellene som blir i hagen. 

Vi har startet forberedelsene ved å rydde (akk så mye rydding)! Selv om tomta vår er stor er det vanskelig å få plassert alle de materialene som skal brukes senere slik at det ser litt ordentlig ut og slik at vi ikke trenger å flytte på dem hundre ganger, og i tillegg at de ikke ligger i veien nå som anleggsmaskinene skal romstere rundt her. I kveld har vi båret betongblokker som skal brukes til gluggene foran kjellervinduene. Disse skal støpes før helga.

Vi driver også å gjør klar båter som skal selges og settes ut, rydder ut av garasjen som skal sparkles og males og prøver å komme bittelitt videre inne. Heldigvis er det ingenting som løper fra oss utenom tiden....

Bilder kommer så fort det er noe å ta bilder av :)

-Cecilie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar