mandag 19. august 2013

Sommeren 2013- del 2.

Her kommer en liten fortsettelse av hva som har blitt gjort i sommer.

Innvendig har vi fått plastet, tapet og lektet mye av stua og deler av soverommet/arbeidsrommet i første etasje.
Stua

Soverom/arbeidsrom

 Vi har fått isolert litt tak, både i glassverandaen og på kjøkkenet.


Det ene soverommet i annen etasje er nesten ferdig panelt. All panelen er ferdig kvistlakka og fjærene på alle plankene er malt. Snart skal det grunnes. Vi har kuttet ferdig panel til hele rommet, men vi må montere deler av ventilasjonsanlegget før vi kan montere resten.
 





 Dette rommet er det som har en vegg mot gangen der det er åpent mellom første og andre etasje. Det var veldig morsomt å se hvordan det virket enda høyere under taket (det er ca 5,5 meter) når veggen ble tett.  Vi har også begynt å kutte til noe panel til neste soverom som blir likt dette bare speilvendt.

Ellers fikk vi montert vedluka i helga:


Dette er en luke som er lagd som et vindu, men med tett felt i midten. Den går utenfra og inn på det tekniske rommet i kjelleren hvor vi skal ha vedfyr. På den måten kan vi åpne luka fra kjelleren og sende veden rett ned på fyrrommet, praktisk. Vi skal bygge en glugge rundt åpningen for det skal fylles opp til toppen av den sorte plasten.

Ellers må jeg legge ved et bilde av den lekre verandaen vår nå. Etter å ha renset den var jeg veldig fornøyd da jeg en solskinnsdag forrige uke fikk beiset deler av den. På ettermiddagen kom det dessverre mye uanmeldt regn, mens beisen ikke var tørket. Resultatet ble derfor slik, og det har jo vært så ustabilt vær at jeg ikke har fått gjort den ferdig.



-Cecilie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar