søndag 2. mars 2014

Ventilasjon, tak og garderobe

Mens vi venter på familieforøkelsen er Mattis flink til å jobbe med huset. Siden sist har han og hans far koblet opp alt ventilasjonsanlegget. Det er mange rør som skal inni vegger og tak, fordelt på tre etasjer. Enklere blir det heller ikke når vi har flyttet litt på vegger etter at ventilasjonsanlegget ble prosjektert. Heldigvis har de fått ordnet det til og fått alt på plass.

Vi går for en blanding av gips og mdf-panel i taket i huset. Stue, loftstue og hall skal ha mdf-panel, mens de andre rommene skal ha gips. I går monterte Mattis og våre to fedre takpanel i den åpne delen av hallen. Vi som bruker ekte panel på alle vegger, og dermed vet alt arbeidet som ligger bak det ferdige resultatet, synes det var utrolig tilfredsstillende å se at taket var ferdig med en gang det kom opp. Vi fant en leverandør i Halden som hadde så lange bord at vi ikke trenger skjøter heller og det er jo deilig.

Lysekrona vår skal henge der ledningen stikker ut av taket.

Tilfredstillende å se ferdig tak! :)

Gutta i aksjon! De ble ferdig med hele det flate taket i går!
Garderoben

Panelt garderobe

Ellers har en del av panelen i garderoben kommet på plass. Det gjenstår kun en vegg, men her skal det litt rør til badet på plass før vi kan lukke igjen. I garderoben tenker vi å ha innredning fra IKEA langs veggen til venstre, samt hyller eller lignende innerst under skråtaket.
Jeg har selvfølgelig tegnet forslag med garderobeplanleggeren på IKEAs hjemmesider, kjekt med slike verktøy!

-Cecilie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar