torsdag 29. november 2012

Milepæl

God kveld!
I morgen er det siste dagen til snekkerne. Huset begynner å nærme seg ferdig utvendig, men vi har nok noen ukers jobb selv når de har dratt. Snekkerne har gjort en formidabel jobb, men noen av løsningene våre (taket) har vært tidkrevende, samt at de ikke har hatt været på sin side.Vi er strålende fornøyd med det de har gjort og resultatet så langt. 

Det gjenstår litt her og litt der, men noen steder begynner å bli klare, så i dag har vi pakket klart lass nummer to med stillas som skal leveres inn. Deilig. 

Nesten alle vinduene er i nå, kun buevinduene skal tas nå snart. De rundt inngangsdøren skal tas senere, sammen med døren. Vi venter med å sette i den da det er den inngangen vi kommer til å bruke i byggeperioden. Med mye materialer som skal inn vil det være stor fare for å gjøre døra stygg før vi flytter inn, og det er jo unødvendig.

Her er bilder fra i dag:

 Glassverandaen har nå alle vinduene på plass. Verandadøra settes i snart. Her skal det drikkes mange kaffekopper og leses mange aviser etterhvert, gleder meg allerede:)

 Svalgangen har nå fått vindskier på plass og er klar for takstein. Kanskje det blir i helga. Kanskje.

I kveld har vi også satt på sprossene på vindene på denne siden, det får dere se senere.

Vi nyter det tørre været nå, og at det har blitt litt frost i bakken. Krysser fingerene for at leira ikke returnerer på noen dager enda;)

-C




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar