mandag 19. november 2012

Opptur!

Snekkerne skulle egentlig gjøre ferdig taket i dag og begynne på vinduene i morgen, men se hva som ventet meg da jeg kom hjem:

Nordsiden 
Se så koselig! :)

Og sørsiden:


Vinduene i annen etasje mangler de utvendige sprossene enda, men de har vi liggende. Sprossene på innsiden og mellom de to innerste glasene er satt fast, men de ute kan tas av, noe jeg sikkert er veldig glad for den dagen de skal vaskes. Huset får nemlig ikke mindre enn 32 vinduer pluss to doble verandadører med glass. 16 av dem har tolv ruter, mens det også er mange småruter på noen av de andre, en virkelig krevende tellejobb selv for en mattelærer :P 

Vinduene i annen etasje er like store som vinduene på garasjen, mens de i første etasje er 20cm høyere for der får vi ekstra takhøyde.

Når man bygger er det ikke alle dager som er like morsomme og motiverende, men i dag har det vært en sånn dag. Ekstra deilig er det å komme hjem og se at mye er gjort. De siste ukene med snekkere må nytes! Jeg har gått og kikket inn og ut av vinduene i hele kveld. M har fuget rundt dem, så når han har vært ute har jeg vinket innenfra, og omvendt, stas!

-C


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar