søndag 31. august 2014

Loftstue og hall

Her kommer siste oppdatering fra 2.etasje og første oppdatering fra 1.etasje! Dette er et stort rom som det er vanskelig å ta bilder av, men dårlige bilder er bedre enn ingen bilder, ikke sant?

Her holdes det virkelig på med mange ting på en gang. Det aller meste av veggflater er dekket med finerplater, og mye har også fått et lag med gips utenpå. Det doble laget er bare for at det skal bli mer solid. Den ene høye veggen mangler fortsatt litt isolasjon, så der gjenstår det en del. På baksiden av den veggen er badene i første og andre etasje, og alt av rør måtte være helt klart før den kan kles igjen. (Jeg tror egentlig alt er klart nå.) Noe av taket er kledd med mdf-panel, mens mye ikke er kledd enda. Det gjenstår både litt elektrisk og litt tilpasninger før resten kan kles.

Først noen bilder tatt fra andre etasje:





Og et bilde fra første etasje:


Dette rommet er nok det siste som kommer til å bli ferdig, tror vi. Veggene skal tapetseres (og med 5,5m takhøyde, masse vinkler og buede vinduer har vi ikke tenkt til å prøve oss på det selv). Vi tenker oss en klassisk litt gammeldags tapet med ornamenter/medaljonger, men vi får se hva vi finner.  Vi må jo både like mønster, farger og kontraster og vi ønsker ikke så mye metallglans som det er i mange av dem. Tapet er vanskelig!

Dette er nok det rommet i huset vi synes er finest, så sånn sett er det jo litt fint at det kan bli ferdig helt mot slutten, som kronen på verket ;)

-Cecilie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar