onsdag 27. august 2014

Soverom/garderobe

Nå om dagen så holder jeg på å grunne soverom og garderobe. Som mange sikkert vet er vi ikke så veldig systematiske i byggingen, det vil si at det blir gjort litt her og der. Det er med andre ord mange ting som gjenstår rundt omkring.

Soverommet er ferdig grunnet et strøk, men det skal tas et strøk til. Det er riktignok en liten vegg (inn mot garderoben) som ikke er klar. Der er det en kasse som inneholder ventilasjonsrør, radonlufterør, elektrisk osv. Denne kassa er ikke kledd inn enda siden det fortsatt er noe mer som må på plass, derfor gjenstår det også litt grunning her. Taket på soverommet er ferdig giset.

 Slik så det ut da bildene ble tatt på mandag:

Soverom
Soverom  
Garderobe
Garderobe
I garderoben er tre av fire vegger kledd med panel. Panelen som ligger på gulvet er til den fjerde (store) veggen. Badet ligger vegg i vegg med garderoben, og det må trekkes noe elektrisk (til lys ved servantspeile)t i denne veggen før den kan kles igjen. Jeg har også begynt å grunne garderoben (kneveggen er ferdig og holder på med veggen ved vinduet). Taket er ferdig gipset. Hullet er til loftsluka.

-Cecilie




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar